Fin hjälp av Jenny Forsberg

Jag bor i en riktig rid-familj i Arvika, sedan jag var fyra-fem år så har jag ridit. Min mamma har alltid varit intresserad av hästar och ville föra det vidare till mig och mina syskon. Det lyckades hon med och hon är nu fast med både oss och tre hästar i familjen – en till varje barn och hennes egen. De är jättefina och vi lägger väldigt mycket tid på dem. Vad som är både kul och härligt det är att vi har det gemensamt, på helgerna brukar vi åka ut tillsammans och både träna och sköta dem. På vardagarna brukar vi turas om, då brukar som oftast bara en av oss åka ut per dag för att göra i ordning dem och fixa i boxen och så vidare. Det är skönt att kunna dela på ansvaret. Förra helgen när vi var i Arvika och red så trampade min häst lite snett efter ett hopp då jag också var nära på att trilla av men hon klarade det och höll både mig och henne själv uppe. Men efteråt så märkte man tydligt av att hon haltade och hade ont. Så jag bokade en tid med en hästmassör i Arvika, Jenny Forsberg, som tog en titt på hästen. Jenny Forsberg har hjälpt oss tidigare och därför kändes det tryggt att låta hon ta hand om detta också. Det var en muskelsträckning som hade skett och muskulaturen i benet hade åkt på lite styrk genom det. Nu ska hästen få ta det lite lugnt i ett tag, hon ska rehabiliteras och besöka Jenny Forsberg ett par gånger till för att kunna återhämta sig så fort som möjligt, hon är både väldigt duktig och erfaren som hästmassör och hon har utbildning för att kunna göra det så bra som möjligt. Hon är aktiv som hästmassör i Arvika, Karlstad och Årjäng med mera. Hon åker oftast ut till stall där hästen är, Forsberg har kommit till oss varje gång, det är väldigt uppskattat av oss.