Det ska bli spännande att börja med ridlektioner!

Hej på er och jag hoppas att ni alla har de bra i värmen? Men det är väl riktigt synd att klaga på vädret. Äntligen säger jag bara, så har våren kommit med både sol och värme och det gör mig riktigt glad! En annan sak som verkligen gör mig glad, det är att min dotter har börjat med ridlektioner. Jag tänkte jag skulle blogga om det här så att ni som är intresserade av ridlektioner i Kungälv ska veta vart ni kan vända er. Nämligen till ett företag som heter Corneliussons häst. Bor ni i trakterna kring Nödinge, till exempel i Kungälv eller i Partille, så är det här stallet ett riktigt bra företag att vända sig till då det ligger i närområdet. 

 

Nu när min dotter börjat på dessa ridlektioner i Kungälv så blir jag påmind om min egen barndom då jag under några år tog ridlektioner. Jag tillbringade mer tid i stallet än vad jag gjorde hemma. Det vore faktiskt rätt så kul att börja med dessa ridlektioner i Kungälv, även om det är 30 år sedan jag red senast. Corneliussons häst erbjuder lektioner på olika nivåer, alltifrån nybörjaren, till den som är riktigt van. Min dotter är i den åldern just nu, så att allt som jag gör betraktas som pinsamt. Men eftersom jag inte är lika duktig på att rida som henne, så hamnar vi nog ändå inte i samma kurs. Det får nog bli så att jag snart börjar på en av deras kurser. Detta vore ett riktigt roligt fritidsintresse. Det vore såklart roligt om någon av er läsare också hade lust att hänga på! Hör gärna av er till Corneliussons häst och anmäl er på en kurs. Ni kan självklart också skriva till mig förslagsvis under kommentarerna i detta inlägget, om ni önskar slå följe med mig till Corneliussons häst.